default_mobilelogo

Naročite se na SLODRE novice

Vljudno vas vabimo k prijavi na 7. znanstveno konferenco “Raziskovanje v vzgoji in izobraževanju: Digitalizacija vzgoje in izobraževanja - priložnosti in pasti”, ki bo potekala 21. in 22. septembra na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani (Aškerčeva 2, 1000 Ljubljana).

Tudi letos Pedagoški inštitut (PI)Slovensko društvo raziskovalcev na področju edukacije (SLODRE)Center Republike Slovenije za mobilnosti in evropske programe izobraževanja in usposabljanja (CMEPIUS) ter Oddelek za pedagogiko in andragogiko Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani organizirajo 7. znanstveno konferenco »Raziskovanje v vzgoji in izobraževanju: Digitalizacija vzgoje in izobraževanja - priložnosti in pasti«. Konferenca bo potekala dva dni, in sicer v sredo, 21.9., in četrtek, 22.9.2022, na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani (Aškerčeva 2, 1000 Ljubljana).

Osnovni cilj nacionalne znanstvene konference je diseminacija rezultatov raziskav ter izmenjava izkušenj, identifikacija ključnih problemov, izzivov in ovir na področju digitalizacije v vzgoji in izobraževanju ter spodbujanje in razvoj raziskovanja na področju učenja in poučevanja v dobi digitalizacije, ostaja pa kljub vsemu odprta tudi za vse druge pristope in usmeritve.

Na konferenci bosta kot vabljena predavatelja sodelovala dr. Alenka Kepic Mohar (Mladinska knjiga) ter dr. Marko Radovan (Univerza v Ljubljani, Filozofska fakulteta).

Kotizacija za udeležbo na konferenci, ki vključuje kosilo, kavo in prigrizke med odmori ter knjižico povzetkov, znaša:

  • 50 EUR za enodnevno udeležbo (cena s popustom za študente, upokojence in brezposelne je 40 EUR) in
  • 80 EUR za dvodnevno udeležbo (cena s popustom za študente, upokojence in brezposelne je 60 EUR).

Na konferenco se lahko prijavite TUKAJ.
Na konferenco so možne le še prijave brez prispevka.

Podroben program konference si lahko ogledate TUKAJ.

Več o konferenci in navodila za prijavo najdete na spletni strani konference: https://www.pei.si/konferenca-2022/
Ostale informacije vam bo z veseljem posredovala Ana Mlekuž preko elektronskega naslova Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Vabljeni k prijavi in udeležbi!

Slovensko društvo raziskovalcev na področju edukacije

SLODRE

Kardeljeva ploščad 16

1000 Ljubljana, Slovenija

slodre.info@gmail.com

Tel.: +386 1 5892 347

IBAN: SI56 0201 0025 9548 589 (NLB d.d.)
Davčna številka: 82787271
Matična številka: 4033817000